www.FESTFAGBOGEN.dk
Deres Kok VIP Service
Deres Kok VIP Service
tlf: 31997505
2400 København NV
Beskrivelse
Mad fra deres kok en sikker succes

Vore buffet’er hører med garanti til de flotteste i Danmark. Buffet’erne er en oplevelse for øjet og ganen. Portionsanrettede forretter kommer på pæne fade, lige til at servere fra eller til at stille på buffetbordene.

Buffet’erne kommer ligeledes færdig anrettet på flotte blanke sølvfade, lige til at sætte på buffetbordene.

Varme retter til buffet’erne leveres varme i ildfaste fade i forseglede termokasser. Salaterne er serveres flot pyntede, de serveres i pæne hvide porcelænsskåle, hertil vores hjemmelavede dressinger, som kommer i glaskander. Vores menuer er særdeles dejlige og veltilberedte.

Forretterne er portionsanrettet på fade lige til at servere, enten fra fadet eller til at sætte på en tallerken. Hovedretterne leveres færdig tilberedte,

Varme og lækre i forseglede termokasser. Hele stege skal skæres af Dem og saucen skal varmes. Ønsker De en skarp kniv med - hjælper vi Dem gerne. Desserter leveres ligeledes serveringsklare. Portionsanretninger leveres som et nemt samlesæt, is leveres i termokasser, alle andre desserter som ikke kræver fryser leveres ser­veringsklar på fade. Maden fra os er meget nem at håndtere, den har en lækker og dejlig smag og ikke mindst er den flot at se på.

Vi glæder os til at server vores mad for Dem..Med venlig hilsen

Deres kok Bent
Priser
Brunch Italano
Pris: 145,-

Dronningens buffet
Fra kr. 245,00

Komtessens Festmenu
Fra Kr. 245,00

Odins helstegt pattegris
Rigeligt til 40 personer Nok til 50 pers. Kr. 7250,00 pris per ekstra gæst KR. 135,00
Lokation
Sjælland
Fyn
Jylland
Bornholm
Type
Buffét
Menú
Pølsevogn
Grillfest
Is
Bryllupskage
Diverse kager
Konfekt/Chokolade
Overflødighedshorn